Zorgeloos verhuizen

Veel huurders op leeftijd wonen in een eengezinswoning met een lage(re) huurprijs. Een deel van u wil graag verhuizen naar een meer geschikte woning. Maar, een verhuizing brengt kosten met zich mee en vaak gaat u ervan uit dat u na de verhuizing een hogere huur betaalt. De stap om te gaan verhuizen wordt dan niet snel gemaakt. En dat is jammer; jammer voor u, omdat u niet verhuist naar een meer geschikte woning en jammer voor de woningzoekenden omdat er geen woningen beschikbaar komen.

Om doorstroming te bevorderen en daarmee de wachttijden te verkorten bieden we onze huurders van 65 jaar en ouder Zorgeloos Verhuizen aan. Met Zorgeloos Verhuizen kunt u doorstromen naar een andere woning die beter bij uw woonwensen past. U gaat na de verhuizing niet méér huur betalen dan u nu doet. U betaalt, uiteraard, wel de jaarlijkse huurverhoging. U kunt dus verhuizen en uw huidige huurbedrag meenemen naar uw nieuwe woning. Met de nieuwe regels voor nieuwe huurcontracten kan het ook zijn dat u voor meer woningen in aanmerking komt dan u misschien denkt. Daarom is het verstandig altijd eerst contact met ons op te nemen als u meer over Zorgeloos Verhuizen wilt weten.

Deze doorstroming is belangrijk voor starters en jonge gezinnen die bij ons op de wachtlijst staan. Zij maken dan, op hun beurt, meer kans op een (eengezins) woning. 

Bent u geïnteresseerd in Zorgeloos Verhuizen? Maakt u  dan een afspraak met ons. We bespreken dan samen de mogelijkheden. Bij ons op kantoor, of bij u thuis.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden